Силата на човешката психика. 10 стъпки към психична защита

Касандра Исън

Прелисти

Нехудожествена литература Самопомощ и самоусъвършенстване Популярна психология

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547711907 Страници:296 Година на издаване:2009

Цена: 12,90 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

Всички притежаваме психични сили, но лудото ни ежедневие и замърсеният с технологии съвременен свят ги потискат. Пред вас е изчерпателен справочник, в който Касандра Исън, експерт в областта на парапсихологията и автор на множество успешни книги по темата, ще ви поведе стъпка по стъпка към преоткриването на вродените ви способности.

Тя ще ви запознае с духовното наследство на различни култури. Ще ви предложи множество идеи и техники от древността до наши дни. Ще ви научи на упражнения за развиване на интуицията и ще ви помогне да си припомните много други забравени таланти. С нейна помощ ще откриете истинската сила на сетивата си. А те са най-важното, защото всичко, което може да си купи човек с парите си, е мирис за носа, вкус за езика, светлина и форма за очите, допир за кожата и звук за ушите. Това е, няма нищо друго. Цялата Вселена е съставена от тези пет сетива.


След изминаването на този път вие:

• ще знаете как да се подготвяте правилно за всякакъв вид психична дейност
• ще развиете всичките си психични сетива – ясновидство, свръхчувствителност, психометрия, телепатия
• ще можете да защитавате себе си и близките си от отрицателни енергии и влияния
• ще можете да работите с аурата, чакрите, цветове и кристалите.
• ще медитирате пълноценно
• ще знаете как да използвате древните магически заклинания, таро картите, астрологията
• ще можете да се сливате с енергиите на земята и ритъма на природата.
• ще се докосвате до други измерения чрез сънищата си
• ще откриете начини за свързване със своите духовни наставници

Да следваш духовния път във всекидневието е истинско предизвикателство. С помощта на канализиране на енергията, медитацията и визуализацията ще върнете детския си оптимизъм, ще имате способността да се наслаждавате на всеки нов ден и да виждате красотата всеки миг на всяко място...

К.Исън



Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Касандра Исън


Касандра Исън има почетна докторска степен по психология. Автор е на повече от 75 книги, преведени на 13 езика, включително японски, китайски, руски, в областта на митологията, паранормалното, майчината интуиция и детската духовност. Чете лекции в Оксфорд и Глазгоу. Във Великобритания води собствена ТВ поредица – „Sixth Sense“ („Шесто чувство“). Днес Касандра Исън е най-популярният британски автор в областта на парапсихологията и света на свръхсетивното.

Една катастрофа с мотор променя съдбата на Касандра Исън и от домакиня и майка на пет деца тя става един от най-известните автори, а книгите й бележат големи успехи по целия свят.

Животът й е съвсем обикновен, но когато е на две години и половина синът й Джак преобръща целия й свят. „Татко се блъсна с мотора, но е добре”, казва една вечер момчето. Малко по-късно съпругът й се прибира и се оказва, че наистина е имало произшествие по същото време, когато е споменало детето. Касандра споделя случката с други майки, те от своя страна също започват да разказват подобни истории и така през 1991 г. се появява първата й книга – „The Psychic Power of Children” („Парапсихичните способности на децата”). През следващите години Касандра издава десетки книги, преведени на 13 езика. Особена популярност добива дейността й в Швеция, където е канена много пъти да изнася лекции и да води семинари.

Прочети повече >