Сиси Уилямс

АВТОР

Сиси Уилямс

Сиси Уилямс е високо квалицифициран остеопат, натуропат, специалист по хипноза, наставник и учител по НЛП и трансформиращо НЛП. Тя споделя с желание инструментите, техниките и мъдростта, които е овладяла, за да могат нейните ученици и клиенти да се изцелят и развият духовно. Прави го чрез своите книги, курсове, семинари и лечебни практики.

 

Първият контакт на Сиси с невро-лингвистичното програмиране се осъществява чрез нейния приятел Алистър, който тъкмо е започнал обучението си по НЛП и е искал да провери някои от новите си умения върху своите приятели. „Една вечер, докато разговаряхме, стана ясно, че аз изпитвам огромна тъга и гняв към баща си. Алистър ме запита дали не искам да се освободя от тези чувства и аз ентусиазирано се съгласих. След няколко минути се оказах в дълбок транс, макар същевременно да имах ясна представа за случващото се около мен. Алистър ме поведе през различни мисловни процеси, които ми се сториха интересни, приятни и мъничко странни. Час и половина по-късно бяхме приключили и аз забравих за случилото се. Няколко месеца по-късно заминах със самолет за Швеция при семейството си. Исках да видя и баща си, което направих, и си спомням, че тогава за първи път през живота си го видях като човека, който всъщност бе, а не като онзи, за когото го мислех. Сега вече го виждах просто като друго човешко същество, а не като бащата, какъвто бях свикнала да го възприемам. Приех го такъв, какъвто е. Единственото, което изпитвах в негово присъствие, бе дълбока любов и благодарност, че той е част от живота ми – преживяване, което бе напълно ново за мен. Истината е, че точно в онзи момент не си дадох сметка колко съм променена – осъзнах го едва след като се качих на обратния самолет за Лондон. Осъзнах също, че този път бях реагирала различно в присъствието на баща ми.

И едва тогава си дадох сметка, че откакто Алистър ме бе превел през онзи процес на НЛП, аз бях престанала да мисля негативно за баща си. Изпълних се с усещане за свобода и щастие и още по време на полета реших, че също ще запиша курс по НЛП, така че да помагам на другите да разрешават конфликтите и проблемите си по този толкова приятен и ефективен начин.”

 

През 2002 г. Сиси Уилямс започва да се занимава с НЛП. През 2006 г. става НЛП треньор, НЛП мастер практик и НЛП практик, завършвайки обучението си при Джон Гриндер (съосновател на НЛП), Кармен Бостик Ст. Клер (съосновател на Новия код на НЛП) и Майкъл Керъл от NLP Academy, Лондон. Започва да води свои собствени обучения, специализира се в това как да използваме НЛП за по-дълбока вътрешна трансформация, здраве и изцеление. Развива свой уникален курс, в който разкрива на напредналите си ученици как да преведат клиентите си през сесиите за трансформиране на съзнанието. Това обучение включва и клинична практика.

Сътрудничи активно като експерт за различни списания (Junior Magazine), в които съветва родителите как да подобрят здравето и общото физическо състояние на децата си. Основател е заедно със съпруга си на списание Inspire: A Body, Mind and Spirit Guide to Well-Being.

„Трансформиращо НЛП” е нейната първа книга на българския пазар.

 

Източник: www.nordiclightinstitute.com

 

Книги от този автор

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.