Трудно е да бъдеш добър

Ник Хорнби

Прелисти

Художествена литература Съвременни романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547710265 Страници:280 Година на издаване:2001

Цена: 7,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Това е история за спасяването на един брак, за преосмисляне на житейските ценности и... за това как да бъдем добри, колкото и трудно да ни се струва това.

"Виж сега, аз не съм лош човек. Лекарка съм. Една от причините, поради които исках да уча медицина, е, защото си мислех, че да упражняваш тази професия е нещо по-скоро добро, отколкото вълнуващо, престижно и доходно... Както и да е, аз съм добър човек, лекарка, и лежа в хотелско легло с някакъв мъж, когото всъщност не познавам особено добре, мъж на име Стивън, а на всичкото отгоре току-що съм поискала развод от съпруга си..."

До излизането тази книга Ник Хорнби често бе определян от пресата като "маестрото на мъжката изповед"... В "Трудно е да бъдеш добър", обаче той разказва историята от гледната точка на жена.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Ник Хорнби


Ник Хорнби е определян от западната критика като “маестрото на мъжката изповед”, ”идолът на младото поколение” и “един от най-влиятелните автори в света”. Самият автор казва за творчеството си: “Нищо тайнствено не се случва в книгите ми... Просто създавам човек, твърде близък до човека, който чете книгите”.

Прочети повече >

Други книги от автора