Уроци по целуване

Луис Ренисън

Прелисти

Художествена литература Детска и тийнейджърска литература Тийнейджърска

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:954771113X Страници:210 Година на издаване:2005

Цена: 6,90 лв.

Временно изчерпана

Описание

Аз съм Джорджия и си живея живота както всеки нормален тийнейджър: с напълно откачено семейство, полудива котка – страшилище за съседските кучета, и най-добра приятелка - Джас, която все ме забърква в разни глупости. Гениалните планове са ми в природата (например в момента обмислям как да продам душата на баща ми на дявола за чифт по-големи гърди за купона в петък).
Естествено, ходя и на даскало, което според г-жа Грация (директорката) било с цел да ни учат на разни неща. Но аз си знам, че всъщност киснем там, за да запълним скучните часове, преди да се приберем вкъщи и да започнем да вършим важните неща. Истински житейски умения като това да си скубеш веждите, да си изрусиш косата и да сваляш момчета.
Ние с Джас въведохме една система от едно до десет за оценяване на целувки и други такива работи:
1. държане за ръце;
2. ръка през кръста;
3. целувка за лека нощ;
4. целувка, която продължава повече от три минути без да се поема дъх;
5. целувка с отворена уста...

Проблемът е само, че и двете изобщо не сме имали вземане-даване с момчета. А в петък сме на купон. Джас ми каза, че познава едно момче, което давало уроци по целуване... Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Луис Ренисън


Кариерата на авторката Луис Ренисън в Англия започва от хумористична страница във вестник, преминава през писането на анекдоти за кабаре и достига до воденето на собствено забавно шоу. Погледнато от тази перспектива, не е учудващо, че нейните книги за Джорджия Никълсън, които представят спомени от собственото й дество в Йоркшир, са се превърнали в такъв голям хит.

Прочети повече >

Други книги от автора