Вдигни го!

Мишел Куна

Прелисти

Художествена литература Съвременни дамски романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9547711016 Страници:288 Година на издаване:2004

Цена: 8,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Дългоочакваното продължение на историята от “Размерът има значение”!

За тридесет и първия си рожден ден Ема Тейлър отново очаква годежен пръстен… Освен това много й се иска да получи повишение в службата, да поддържа хармонични отношения с многобройните си ексцентрични приятели и да извърши куп значими дела, за да подпомогне утвърждаването на човешките права и световния мир. И как ще се справи с всичко това според вас?
Като направи списък, естествено!

Задачи (след рождения ми ден)

1. Да не мрънкам непрекъснато на приятелите ми за Клеър Палмър, страхотната едрогърда шефка на Джак.

2. Да направя нещо благородно и хуманно, за да заслужа остатъка от наследството на леля си – пионерка в борбата за женско равноправие.

3. Да впечатля Джак с благородни, значими постъпки. Да не се издавам, че съм видяла смарагдовия пръстен в чекмеджето му. Да го съблазня с новия си уверен, сексапилен имидж, за да падне тутакси на колене и да ми направи предложение – нали?

4. Да се науча кога да вдигам и кога да не вдигам телефона …

Ема Тейлър отново трябва да се справя с куп заплетени ситуации и най-вече със себе си!Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Мишел Куна


Мишел Куна е родена в Шефийлд, Англия. По стечение на обстоятелствата в същото време майка й е намирала френско-звучащите имена като Мишел за много екзотични... а малко по-късно същото са си помислили и четири момчета от Ливърпул, нарекли групата си “Бийтълс”, създали едноименната песен и развалили екзотиката. Майката на Мишел така и не им простила. Мишел е имала едно съвсем нормално детство.

Прочети повече >

Други книги от автора