Влюбени до доказване на противното

Сара Анджелини

Прелисти

Художествена литература Съвременни дамски романи

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:9789547712331 Страници:296 Година на издаване:2010

Цена: 12,00 лв.

Временно изчерпана

Описание

Този роман няма да те остави да заспиш... САМ Фицуилям Дарси е наполовина американец, наполовина англичанин. Той е един от най-добрите съдии в Меритън, но е готов да захвърли черната си мантия и да се върне към живота в английската провинция. Елизабет Бенет е млада и амбициозна адвокатка с многобройни ангажимент. Тя няма време за мъже и връзки, особено ако става въпрос за сексапилния, но високомерен съдия Дарси.

Обаче в залата на съдия Дарси и при случайните им срещи извън нея започват да прехвърчат искри и двамата се опитват да се преборят с все по-силното привличане помежду си. Когато съдбата ги събира в Англия на международна юридическа конференция, адвокатката е впечатлена от съдията, съдията е сразен от адвокатката... Неизбежното се случва и започват страстна авантюра! (За нетърпеливите читатели по-детайлните описания започват след осемдесетата страница! )
Но и пред себе си не признават, че са влюбени.
След завръщането им в Щатите обаче етичните норми на професията ги задължават да прекратят отношенията си. Те са изправени един срещу друг в най-трудното дело на живота им. Очаква ги дълъг процес, в който ще има или двама победители, или двама победени.
Кой ще спечели делото – любовта или законът?

Модерна версия на класическия роман на Джейн Остин „Гордост и предразсъдъци”, „Влюбени до доказване на противното” е секси, смела и забавна история с интересни герои, които не само се влюбват един в друг, но ще накарат и вас да се влюбите в тях. Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Сара Анджелини


Сара Анджелини е адвокат и писател. Живее в района на Сан Франциско със съпруга си Доминик, дъщеря си София, сина си Виго и двете им кучета Фродо и Санса (изброени по възраст и/или значение). Тя е запален хокеен фен и обича отбора на „Питсбърг Пенгуинс”. След като завършва Уест Вирджиния Юнивърсити с магистърска степен, Сара се отказва от мечтата си да стане ветеринар, когато осъзнава, че всъщност харесва само собствените си домашни любимци. Премества се в Калифорния, за да учи право. Често изписва листове с диалози и сюжети, докато слуша разсеяно показанията на свидетелите. „Влюбени до доказване на противното” е първата й книга.

Прочети повече >