Заветите на Богатия градинар

Джон Софорик

Прелисти

Нехудожествена литература Бизнес Самопомощ и самоусъвършенстване Популярна психология

Издание:1 Размери:145x210 Корици:мека ISBN:978-954-771-443-4 Original title:The Wealthy Gardener Страници:384 Година на издаване:2021

Цена: 20,00 лв.

Описание

Заветите на Богатия градинар

как да следваме вечните житейски принципи и да печелим много пари

 

Финансов наръчник и философска книга,

 която обединява западния прагматизъм с източната мъдрост

 

 „Тази книга съдържа извечните житейски принципи и уроци за богатството, които споделям с моя син, без да го поучавам. Затова във всеки урок разказвам реални ситуации от моя живот и вдъхновяващи  притчи за Богатия градинар.

Кой е Богатия градинар? Преуспял и мъдър старец, който в края на живота си завещава своето богатство – опитът и съветите си, на общността, в която живее. Градината е метафора за нашия престой на земята, ние сме градинарите, а плодородието са парите, които трябва да ни донесат финансова независимост и контрол върху живота ни.

Богатия градинар е този, който придава форма на живота си с труд; който вярва, че му се полага само онова, което е изработил; който познава гордостта от усилията и от крайния резултат, не се задоволява с малкото и е постигнал финансова свобода. Той е човекът с визия за бъдещето, който мисли независимо и следва интуицията си…

Това е човекът, който живее с осъзната цел, нагърбва се с тежките задачи, предпочита удовлетворението пред удоволствието, иска да остави следа след себе си и да направи света едно по-добро място…“

Джон Софорик

 

Без значение колко печелим, с какви умения разполагаме или какво икономическо бреме тежи на гърба ни, „Заветите на Богатия градинар“ ще ни покажат пътя към финансовата свобода. Всичко, от което се нуждаем, е само волята да се трудим, желанието да успеем и мотивацията да се учим. Можем да започнем сега.

                                                                                                                                             

В градината, пред която са поставени цели, няма плевели. Ако искаш да просперираш, намери своята цел и я следвай до края на живота си.

Уолъс Хюи

 

 

Богатството е като дървото: израства от съвсем малко семенце.

Джордж С. Клейсън


Video


Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Джон Софорик


Джон Софорик е собственик на бизнес с недвижими имоти и се радва на пълна финансова свобода. Той пише „Заветите на Богатия градинар“ за своя син, който сега навлиза в живота. Живее в градчето Маунт Плезант, Пенсилвания, със съпругата си повече от 30 години. Поддържа ежедневно блога си richygardener.com.

Прочети повече >