Зодии на вкус

Марияна Добранова

Прелисти

Нехудожествена литература Здраве, хранене и уелнес

Издание:1 Размери:170x190 Корици:твърда ISBN:9789547712058 Страници:232 Година на издаване:2009

Цена: 25,00 лв.

Окончателно изчерпана

Описание

Една от най-популярните дами в българската астрология, Марияна Добранова, ще ви изкуши със специално меню, подбрано според вашата зодия! В луксозния подаръчен сборник „Зодии на вкус” ще откриете прогноза за следващите няколко години, както и описание на чертите, които са отличителни за вашия зодиакален знак. Ще научите кои зони от тялото си трябва да предпазвате, кой е най-подходящият ритъм за хранене и кои ястия са наистина полезни за вашия организъм. Не на последно място – ще обогатите трапезата си с ястия от най-висок клас – вкусни и задължително здравословни, подбрани с фантазия и съобразени с посланията на звездите, това е селекция от богати менюта с цветни илюстрации, фантастични рецепти и подробни инструкции за приготвяне. „Зодии на вкус” ще ви подскаже как да се храните и живеете по-здравословно, какво е най-подходящото специално меню за всеки един от семейството ви, каква е идеалната романтична вечеря, с която да спечелите сърцето на любимия човек! Повече за премиерата на книгата вижте тук. Отзиви в медиите: "Тази сутрин" БТВ Работещо момиче


Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Марияна Добранова


Марияна Добранова е родена в гр. Пловдив, зодия Скорпион.

Когато преди повече от петнайсет години нейна приятелка й подарява първата книга за зодии, Марияна все още не знае, че един ден астрологията ще стане нейна професия. Запознава се с известния астролог Иван Станчев, става една от най-добрите му ученички и това променя живота й.

Един ден в собствения си хороскопи вижда, че звездите й предвещават телевизионна популярност, но тя подминава това с усмивка. Само 6 месеца по-късно става водеща на предаването „Астрология за всички”.

Днес Марияна изготвя и представя астрологичната прогноза по PRO.BG.

Прочети повече >