ЗА НАС

За нас

ИК Кръгозор

ИК „Кръгозор" е основана през 2001 г. и е член на Асоциацията „Българска книга". С нейната марка излизат около 35 заглавия годишно. Издава книги в четири основни направления:

  1. учебници и учебни помагала за общообразователните училища;
  2. съвременни и класически романи; чиклит; романи за тийнейджъри;
  3. научнопопулярна литература - психология на отношенията, личностно развитие; бизнескомуникации;
  4. здравна литература.

От създаването си до днес издателството е било участник във всички Панаири на книгата, организирани от АБК. Книгите на ИК „Кръгозор" могат да бъдат намерени във всички големи книжарници в България, както и във всички интернет пространства за представяне и продажба на книги.

Практика на издателството е разпращането на подробен информационен бюлетин по електронен път до книгоразпространителите и медиите преди излизането от печат на всяка книга. Бюлетинът съдържа пълна информация за предстоящото издание и при желание могат да се абонират и отделни потребители, заявили желание на електронния адрес на издателството.

ИК „Кръгозор" има богат опит в провеждане на рекламни и обществени кампании. Наши партньори в подобни инициативи са различни медии, компании и обществени организации, след които БТВ, Нова ТВ, БНТ, Телевизия ММ, в-к "Всичко за семейството", списание "Тя", Радио "Атлантик", портал за тийнейджъри TeenProblem, Palmers Bulgaria, Sofia Music Enterprises, Alexandra Group, Sunny Films, M-tel, РА „Крес”, БАОО, ДАЗД, UNDP и други.

Връзка с нас