Лидерите винаги обядват последни

Саймън Синек

Прелисти

Нехудожествена литература Бизнес Лидерство

Издание:1 Размери:145x210 Корици:твърда ISBN:978-954-771-404-5 Страници:352 Година на издаване:2018

Цена: 25,00 лв.

Описание

Лидерите са онези, които се хвърлят в непознатото с главата напред.

Поставят интересите си на втори план, за да ни тласнат към бъдещето.

Биха предпочели да жертват своето, за да спасят нашето.

И никога не биха жертвали нашето, за да спасят своето.

Готови са да се откажат от времето, енергията, парите и  дори от храната си.

Затова лидерите винаги избират да обядват последни.

И когато сме сигурни, че те ще бдят за нашата безопасност, ще вървим след тях и ще работим неуморно, за да видим как мечтите стават реалност.

Саймън Синек

Саймън Синек е непоколебим оптимист. Той е известен мотивационен и маркетингов консултант и един от най-популярните TED лектори. TED лекцията му за вдъхновяващото лидерство е с над 40 милиона гледания.

Идеите от нея са залегнали и в настоящата книга. Синек обръща специално внимание на поколението на милениалите, като показва силните и слабите им страни и предлага наръчник как да общуваме с тях и как да ги водим.

 Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Саймън Синек


Саймън Синек е непоколебим оптимист. Той е известен мотивационен и маркетингов консултант и един от най-популярните TED лектори. TED лекцията му за вдъхновяващото лидерство е с над 40 милиона гледания. Идеите от нея са залегнали и в настоящата книга. Синек обръща специално внимание на поколението на милениалите, като показва силните и слабите им страни и предлага наръчник как да общуваме с тях и как да ги водим.

Прочети повече >

Други книги от автора