Започни със Защо

Саймън Синек

Прелисти

Нехудожествена литература Бизнес Лидерство

Издание:1 Размери:145x210 Корици:твърда ISBN:978-954-771-417-5 Original title:Start With Why Страници:292 Година на издаване:2019

Цена: 25,00 лв.

Описание

"Започни със ЗАЩО" - Главният въпрос на вдъхновяващото лидерство и успешния бизнес

Това е книга за каузите в бизнеса. Тя представя уникалната концепция на Саймън Синек за успешно лидерство – „Златният кръг“. В центъра на този кръг е въпросът ЗАЩО, който разкрива смисъла и мисията на всяко бизнес начинание.

„Хората купуват не това, което правиш, а причината, поради която го правиш." (Саймън Синек)

„Започни със ЗАЩО“ е световен бестселър, издаден на над 30 езика и има над 1 милион продадени екземпляра само в САЩ.Вашият коментар

Всички полета са задължителни. ИК „Кръгозор” ви моли да спазвате чистотата на българския език. Мнения с обидно или нецензурно съдържание няма да бъдат публикувани.

ЗА АВТОРА

Саймън Синек


Саймън Синек е непоколебим оптимист. Той е известен мотивационен и маркетингов консултант и един от най-популярните TED лектори. TED лекцията му за вдъхновяващото лидерство е с над 40 милиона гледания. Идеите от нея са залегнали и в настоящата книга. Синек обръща специално внимание на поколението на милениалите, като показва силните и слабите им страни и предлага наръчник как да общуваме с тях и как да ги водим.

Прочети повече >

Други книги от автора